Medlemsmøte 20. april 2017

Publisert av Gunnar Holten den 25.04.17. Oppdatert 01.05.17.
Grunnet dårlig vær ble det planlagte, årets første medlemsmøte utendørs, flyttet til Tusenborg. 
Det var i grunnen ganske greit da vi måtte planlegge årets utstilling på Nordic Light. Ca. halvparten av medlemmene møtte denne gangen.
Første punkt var som sagt utstillingen i Kristiansund under NLE. Omtrent 30 bilder ble meldt på til utstillingen, noe som passer lokalene vi har fått utdelt i år hvor det er mer begrenset plass enn tidligere år.
Andre utstillinger i løpet av kommende år blei også tatt opp på kveldens møte.
Deretter orienterte turkomitèen om årets turprogram. Årets første store tur blir til Runde langhelga 24. - 28. mai. Der ar vi leid et hus og ei hytte for hele helga som også ser ut til å få meget god deltagelse fra våre medlemmer. Det er mange som gleder seg til den turen.
Andre planlagte turer fremover er tur til Trollstigen, Geiranger og Dalsnibba i juni, Smøla i august, Dovre i september, Ålesund i oktober og til slutt Tromsø på hvalsafari i november.
Alle disse turene er åpne for hobbyfotografer som ikke er medlemmer hos oss men som kanskje har lyst til å bli det.
Til slutt på kveldens medlemsmøte ble som vanlig månedens papirbilde kåret. Motivet var "Is" og seieren i dag gikk til Sylwia Grabinska med Graham Griffin som en god nr. 2. Bildene ser du i albumet Papirbilder 2017.  

Kommentarer