Medlemsmøte 20. april 2017

Medlemsmøte 20. april 2017

Publisert av Gunnar Holten den 25.04.17. Oppdatert 01.05.17.
Grunnet dårlig vær ble det planlagte, årets første medlemsmøte utendørs, flyttet til Tusenborg. 
Det var i grunnen ganske greit da vi måtte planlegge årets utstilling på Nordic Light. Ca. halvparten av medlemmene møtte denne gangen.
Første punkt var som sagt utstillingen i Kristiansund under NLE. Omtrent 30 bilder ble meldt på til utstillingen, noe som passer lokalene vi har fått utdelt i år hvor det er mer begrenset plass enn tidligere år.
Andre utstillinger i løpet av kommende år blei også tatt opp på kveldens møte.
Deretter orienterte turkomitèen om årets turprogram. Årets første store tur blir til Runde langhelga 24. - 28. mai. Der ar vi leid et hus og ei hytte for hele helga som også ser ut til å få meget god deltagelse fra våre medlemmer. Det er mange som gleder seg til den turen.
Andre planlagte turer fremover er tur til Trollstigen, Geiranger og Dalsnibba i juni, Smøla i august, Dovre i september, Ålesund i oktober og til slutt Tromsø på hvalsafari i november.
Alle disse turene er åpne for hobbyfotografer som ikke er medlemmer hos oss men som kanskje har lyst til å bli det.
Til slutt på kveldens medlemsmøte ble som vanlig månedens papirbilde kåret. Motivet var "Is" og seieren i dag gikk til Sylwia Grabinska med Graham Griffin som en god nr. 2. Bildene ser du i albumet Papirbilder 2017.